Avocado

Avocado. Nykyään hyvin yleinen raaka-aine monen keittiössä. Sitä käytetään salaateissa, guacamolessa tai esimerkiksi smoothieissa. Tällä kertaa valmistin raikkaan kesädrinkin avocadosta, jonka voi nauttia alkoholittomana ja joka muuntuu pienellä vaivalla myös maistuvaksi margaritaksi.

Kesähelteillä on kiva juoda raikkaita juomia, jotka sammuttaa janon ja viilentää kaikkea muuta, kuin tunnelmaa. Alkoholittomat drinkit ovat muutenkin hyvä lisä juhliin sillä kaikki eivät alkoholista välitä ja mikä parasta, näitä voit juoda milloin vain ja kuinka paljon tahansa. Valmistamiseen tarvitset jäitä ja astian missä ravistaa juoma kylmäksi. Sheikeri paras vaihtoehto, mutta häpeäkseni vanhana baarimestarina tunnustan, että käytin ravistamiseen tyhjää jäätelörasiaa, jonka täytin jäillä. Se toimi aivan loistavasti. Kunhan astian saat suljettua tiivisti niin kaikki on hyvin.

Avocado

1avocado
1passionhedelmä
1/2limen mehu
2clsokerilientä (50/50)
4 clvettä

OHJe

Soseuta avocado ja lisää sheikkeriin muiden ainesten kanssa. Ravista kylmäksi jäiden kanssa ja kaada lasiin. Voit halutessasi siivilöidä juoman, mutta itse kaadoin jäineen juoman lasiin. Kotona ei ole niin tarkkaa ;).

Avocado Alkoholilla

Mikäli haluat myös virkistyksen päälle tujauksen alkoholia, on tässä juomassa hyvä margaritan pohja. Korvaa vesi ja lisää tilalle 4 cl tequilaa ja 2 cl sitruslikööriä. Drinkki toimii myös vaalean rommin kanssa, jolloin korvaat tequilan rommilla.

Millaisia avocadojuomia sinä valmistat? Lisää kuvat instaan hastagilla #avocado ja lisää minut IG Storyyn.

  • Henri Johannes

Processing…
Success! You're on the list.

Vastaa