Cocktail Chef

Cocktail Chef on cocktailpohja, josta valmistat helposti ravintolatasoisen cocktailin omassa keittiössäsi.

Kaupallisessa yhteistyössä Cocktail Chefin kanssa pääsin tämän artikkelin tiimoilta testaamaan heidän cocktailpohjia. Minulla on pitkä historia ravintola-alasta ja on hienoa päästä kokeilemaan ensimmäisten joukossa jotain täysin uutta, mikä tuo cocktailbaarin suoraan kotikeittiöösi. Tämä nerokas juoma ratkaisee monen ongelmat, miettiessään mitä haluaisi tarjota vieraille juomaksi. Juomien sekoittaminen normaalisti ei ole yksinkertaista tai helppoa. Siihen tarvitaan työvälineitä ja jäätkin on pitänyt ennalta valmistaa. Nyt kaikki nämä ongelmat on pyyhitty pöydältä ja Cocktail Chefin tuoteperhen uutuudet ovat nyt markkinoilla.

Cocktail Chef on Helsinkiläinen yritys, joka valmistaa coktailpohjia suoraan kuluttajille. Cocktail Chef on Runarin taustalta löytyvien tuttujen baarimestareiden luoma tuoteperhe ja nyt ensimmäiset jättihitit Mandariini-Inkivääri sekä Mansikka-Raparperi ovat testissä. Nämä juomat ovat myös Suomen parhaaksi baariksi valitun Runarin kestosuosikit, joten ei ihme miksi ne ovat niin maistuvia.

Juomien valmistamiseen tarvitset kannellisen rasian, shakerin tai esimerkiksi tyhjän pullon sekä desimitan. Mittaa 10 cl jääkaappikylmää cocktailpohjaa valitsemaasi ”sekoittimeen”, lisää 4 cl alkoholia ja ravista. Kaada lasiin jään kanssa ja nauti. Todella helppoa ja mikä parasta, ohjeet löytyvät pullon kyljestä.

Mansikka-raparperi
Cocktailit valmistuvat helposti vaikka pakasterasiassa.

Mansikka-raparperi

Mansikka-raparperi on taattua Runarin laatua. Maku tuo kesän mieleen ja ajatus matkaa maalle mummon mehun ääreen, jota join ollessani lapsi. Silloin sekaan ei lisätty alkoholia, mutta tällä kertaa alkoholiksi valitsin vodkan. Maut ovat hienosti tasapainossa etkä tarvitse juomaan muuta kuin koristeen luomaan ravintolamaista tunnelmaa. Mansikka-raparperin voit nauttia myös ilman vodkaa alkoholittomana cocktailina.⁠

mansikka raparperi

MANDARIINI-INKIVÄÄRI

Mandariini-inkivääri on raikas hieman hedelmäinen cocktailpohja, jossa on sopiva inkiväärin potku. Alkoholiksi valitsin vaalean rommin, mutta tummempi esim. kolme vuotta kypsytetty rommi voisi sopia tähän yhtä hyvin. Parasta tässä on kuitenkin se, että voit nauttia Mandariini-Inkiväärin myös ilman rommia alkoholittomana cocktailina.⁠

mandariini-inkivääri
Tämä on ehdoton suosikkini.

Hienoa, että vihdoin on tullut tällainen tuote markkinoille. Vaikka cokctaileja työksikin sekoittaneena voisin sanoa niiden tekemisen olevan helppoa niin kotona se on aivan eri asia. Tulen varmasti käyttämään näitä tuotteita jatkossa niiden maun ja helpon valmistamisen vuoksi.

Tuotteita voit tällä hetkellä tilata Woltista, mutta tulevaisuudessa saatavuus paranee, joten pidä silmät auki. Cocktail Chefiltä voit tilata myös Nordic Ice Companyn käsinleikatut kirkasjäät, jotka kruunaavat cocktailit.

Tutustu myös blogin muihin drinkkiresepteihin täältä.

Processing…
Success! You're on the list.

Vastaa