Yhteistyö

Olen Henri Peltomäki – ravintola-alan parissa jo lähes 15 vuotta työskennellyt myynnin ja markkinoinnin huippuosaaja. Keep it Real-blogin aloitin oman intohimoni pohjalta ja sen tarkoitus on pureutua kaikkeen mikä liittyy ruoalaittoon, syömiseen tai juomiseen. Blogini käsittelee aiheita rehellisesti ja maanläheisesti ns. kuluttajan näkökultamasta sillä olenhan itekin kuluttaja.

Kaupallinen yhteistyö

Mikäli olet kiinnostunut tekemään yhdessä kaupallista yhteistyötä kuulen miellelläni ideoistasi ja aiheista. Yhdessä sparraamalla saamme tuotteellesi aidon ja rehellisen kulman. Periaatteeni on, että seison aina tuotteiden takana joihin itse aidosti uskon ja sen aitouten haluan myös välittää muille. Yhteistyön aiheita voisi esimerkiksi olla ruoka & juoma, resepti, ruokamatka, ravintola-arvostelu, koti & keittiö tai vaikkapa tuote- ja brändikehitys. Minulla on menestyksekästä kokemusta konseptoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä, joita olen tehnyt päivätyönä ja jota teen edelleen. Osaaminen brändityöstä, myynnistä ja markkinoinnista antaa myös sinulle enemmän lisäarvoa, joten uskon, että saan tuotteesi esiin kuluttajille positiivisessa valossa.

Tuoteyhteistyö

Teen mielelläni myös tuoteyhteistyötä, kunhan luomme selkeät tavoitteet yhdessä tekemiselle ja sisällölle. Tämä on myös sinulle helpompi tapa aloittaa yhteistyö kanssani.

OTA YHTEYTTÄ!

Henri Peltomäki

[email protected]

+358 401889950

Toiminimi Henri Johannes

yhteistyö

Yhteistyöt:

  • Wasa Fool’s Paradise Kombucha (tuoteyhteistyö & tuotekehitys)
  • Merikerho & Leblon Suvilahden ranta (tapahtumakonsultointi, tuotekonsultointi & yhteistyökumppanien hankinta)
  • Lapland Hotels Bulevardi (aamiainen)
  • Touchpoint (tuoteyhteistyö)
  • Cocktail Chef (tuoteyhteistyö